Over Ben Sanitair

Over Ben

Trendsettende topkwaliteit sanitair voor een compleet ingerichte badkamer: dat is waar Ben Sanitair voor staat. Het ontwerp en de productie zijn in eigen beheer, waardoor we, naast perfecte kwaliteit, onze producten voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bovendien ben je met Ben verzekerd van sanitair dat jarenlang meegaat en mooi blijft.

Betaalbaar Nederlands design van de beste kwaliteit

Met een team van designers en kwaliteit specialisten wordt het assortiment met de uiterste zorg bepaald en ontwikkeld. Hiervoor bezoeken we beurzen over de hele wereld en blijven we ons sanitair voortdurend testen. Onze aandacht per product gaat tot ver in detail, zodat we kunnen garanderen dat het sanitair volledig voldoet aan alle hoge eisen die we er zelf aan stellen.

Ben Sanitair team

Het mooiste sanitair voor de complete badkamer

Met Ben Sanitair kun je een volledige badkamer inrichten. Je vindt in ons uitgebreide assortiment al het sanitair dat je nodig hebt in diverse stijlen zodat er altijd iets bij zit naar jouw smaak. Om inspiratie te bieden, hebben wij een aantal badkamers samengesteld die volledig zijn ingericht met Ben producten. Of neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en stel zelf je badkamer naar eigen wens samen.

Badkamerinspiratie
Badkamerinspiratie
Ben Sanitair vrachtwagen

Altijd in de buurt met meer dan 100 verkooppunten

Ben sanitair in het echt bewonderen? Met meer dan 100 verkooppunten door het hele land is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Of bestel Ben Sanitair gemakkelijk en snel online via onze webshops. Onze specialisten staan met al hun kennis klaar voor jou!

Vind verkooppunt