Stone badkamer

 

De Stone badkamer van Ben Sanitair kenmerkt zich door de verschillende steenlook materialen die gebruikt zijn in deze badkamer. Dit geeft deze badkamer een rustig en karakteristiek uiterlijk. De Stone badkamer is dan ook echt een ruimte waar je tot rust komt. Wil je meer te weten komen over de stijl van deze Stone badkamer? Lees dan snel verder.

 

 
 

Stenen elementen als basis

De verschillende steenlook materialen die gebruikt zijn in deze Stone badkamer vormen de basis van het design. Door op verschillende plekken en manieren diverse natuurtinten terug te laten komen, wordt er een rustige, karakteristieke badkamer gecreëerd. Deze kleurtinten zie je vooral terug in de wand- en vloertegels.

Daarnaast zorgen de lichte kleuren van het sanitair en de efficiënte indeling voor een ruimtelijke kamer. Zo zijn het badkamermeubel, de zijkast en de radiator allemaal uitgevoerd in wit, wat rust creëert. Daarnaast verdient de zijkast extra aandacht. Doordat deze deels open is, kun je hiermee extra sfeer creëren. Berg hier bijvoorbeeld mooi gekleurde handdoeken in op of andere stijlvolle badkameraccessoires.

 
 
Ben Sanitair vrachtwagen
Ben Sanitair douche
Ben Sanitair spiegel
 

Tot slot is de Stone badkamer voorzien van alle benodigde gemakken in een badkamer. Het ruime Ben Vico back-to-wall bad heeft dezelfde uitstraling als een vrijstaand bad, maar kun je tegen de wand plaatsen waardoor deze minder ruimte inneemt. Dit in combinatie met de Ben Lavion badkraan met uittrekbare handdouche, biedt optimaal comfort. En onder de luxe regendouche in de ruime inloopdouche kun je ook nog eens heerlijk douchen!

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.