Landelijke badkamer

 

De landelijke badkamer van Ben Sanitair kenmerkt zich door het prachtige betonnen bad in combinatie met landelijke meubels. De badkamer heeft bovendien zijn landelijke uitstraling te danken aan de diverse aardetinten die terugkomen in deze ruimte. Ook heeft de badkamer houten accessoires die de ruimte een warme uitstraling geven. Wil je meer te weten komen over de landelijke stijl van deze badkamer? Lees dan snel verder.

 

 
 

Warme en landelijke elementen

In deze landelijke badkamer wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor ontstaat er een warme sfeer in de ruimte. Het houten meubel wordt gecombineerd met losse, betonnen waskommen. Dankzij de unieke kranen met een hoge uitloop ontstaat er een sfeervolle uitstraling. De badkamer wordt aangekleed met een typisch landelijk product, namelijk een betonnen vrijstaand bad. Dit bad past qua stijl perfect bij de betonnen waskommen. Ook de badkraan heeft dezelfde stijl als de wastafelkranen en de inbouw regendoucheset. Kortom, de elementen in de badkamer passen perfect bij elkaar en zorgen in het geheel voor een stijlvolle, landelijke interieurstijl.

 
 
Landelijk
Ben Sanitair Landelijk
Ben Sanitair Land
 

Wanneer je gebruik maakt van diverse natuurtinten, zoals houten accessoires, zal je badkamer een warme uitstraling krijgen. Daarom is deze badkamer aangekleed met sfeervolle, natuurlijke accessoires.

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.