Industriële badkamer

 

De industriële badkamer van Ben Sanitair kenmerkt zich door zijn stoere uitstraling. Door het gebruik van verschillende donkere natuurtinten en stalen elementen wordt er een industrieel geheel gecreëerd. Wil je meer te weten komen over deze stijl badkamer? Lees dan snel verder.

 

Industriele badkamer

 
 

Stoere, donkere elementen vormen de boventoon

De badkamer heeft een stoere, industriële uitstraling waarin donkere elementen de boventoon voeren. Deze donkere elementen komen in verschillende materialen en kleurtinten terug. Wat bijvoorbeeld meteen de aandacht trekt is de bijzondere wand met losse, rechthoekige tegels die ieder een eigen kleurtint benadrukken. Deze wand integreert naadloos met andere industriële elementen van deze badkamer, zoals het vrijstaande bad met het zwarte frame en de bijpassende zwarte Ben Lavion kranen.

Daarnaast zie je in de badkamer ook veel beton terug. Bekijk bijvoorbeeld de mooie Ben Segno waskommen met het robuuste uiterlijk. En heb je gezien dat deze waskommen perfect passen bij de Ben Segno toiletpot? Dé ideale combinatie voor deze industriële badkamer!

 
 
Industriele badkamer
Industriele douche
Industrieel bad
 

Als laatste is de badkamer voorzien van alle benodigde gemakken in een badkamer. Zo beschikt de badkamer over een een luxe regendouche, uiteraard in dezelfde zwarte kleur als de andere kranen. Tevens is de badkamer voorzien van een ruime wastafel waar je gemakkelijk met zijn tweeën tegelijk jouw dagelijkse handelingen kunt uitvoeren. En als laatste mag een spiegel met zwarte rand niet ontbreken in een industriële badkamer.

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.