Ben Tess douchedeur

De profielloze douchedeur van Tess is een aanwinst voor iedere badkamer. De douchedeur is bovendien voorzien van helder veiligheidsglas en biedt vele onderhoudsvoordelen. Tevens kan deze douchedeur eindeloos gecombineerd worden dankzij de vele mogelijkheden.

Adviesprijs
€ 1.029
Waar te koop

Omschrijving

De douchedeur van Tess beschikt over een handige draaifunctie en is volledig uitgevoerd zonder profiel. Dit biedt vele voordelen op het gebied van onderhoudsgemak en ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Daarnaast is deze douchedeur eindeloos te combineren met vele badkamerstijlen, dankzij de vele keuzemogelijkheden.

Zo heb je de keuze uit verschillende glaswanden, scharnieren, grepen en andere toepassingen. Hierdoor kies je altijd een variant die past bij jouw wensen en stijl. Tot slot is de douchedeur gemaakt van 8 mm helder veiligheidsglas. Dit zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar maakt deze douchedeur ook 100% veilig. Indien wenselijk kan de douchedeur nog worden uitgevoerd met Clearshield. Een bewerkt glas dat vele schoonmaakvoordelen biedt.

Voordelen

Profielloze draaideur
Deze draaideur is volledig profielloos, wat twee belangrijke voordelen biedt. Zo is een profielloze deur eenvoudiger in onderhoud én ziet het er nog eens stijlvoller uit.

Eindeloos te combineren
De douchedeur van Tess kan eindeloos gecombineerd worden. De douchedeur is namelijk volledig naar wens samen te stellen, waardoor er altijd een variant is die past bij jouw badkamer. Zo heb je de keuze uit diverse kleuren glaswanden, scharnieren, grepen en andere toepassingen.

Uitgevoerd in 8mm helder veiligheidsglas
De douchedeur is gemaakt van 8 mm helder veiligheidsglas, waardoor deze deur naast een strakke uitstraling ook 100% veilig is. Tevens kan de douchedeur van Tess uitgevoerd worden met Clearshield. Een bewerkt glas dat zeer gemakkelijk schoon te houden is.

USP’s

Profielloze draaideur
Eindeloos te combineren
Gemaakt van helder veiligheidsglas

Belangrijkste eigenschappen

  • Profielloze draaideur voor de douche
  • Eindeloos te combineren
  • Vele keuzemogelijkheden
  • 8 mm helder veiligheidsglas
  • Mogelijkheid tot Clearshield

Eigenschappen

Design
ProfielProfielloos
Uitvoering glasHelder
Commerciële kleurnaamChroom
Kleur greepChroom
KleurChroom
Type deurDraai eendelig
Maten en gewicht
Totale breedte999 mm
Stelmaat500-999 mm
Afmeting50-99,9x200 cm
Materiaal dikte0.80 cm
Totale hoogte (N)200.00 cm
Eigenschappen
OpstellingNis
Materiaal deurVeiligheidsglas
Specificaties
Montage typeVloermontage
Openingsrichting deurBinnen en buiten
DraairichtingOmkeerbaar
Aantal delen1
Aantal deurdelen1
Aantal vaste panelen0
Toebehoren
AntikalkbehandelingNee