Scandinavische badkamer

 

Door de unieke, kleine wandtegeltjes op de witte wand en de opvallende rustige kleuren ontstaat een typische uitstraling die we van de Scandinavische landen kennen. Het luxe sanitair en de strakke vormgeving maken deze badkamer helemaal af. Wil je meer te weten komen over deze bijzondere badkamerstijl? Lees dan snel verder.

 

 
 

Unieke en minimalistische elementen

Wat typerend is aan een Scandinavisch interieur, is dat deze rust uitstraalt. En dat is precies het gevoel dat je krijgt bij deze Scandinavische badkamer van Ben Sanitair. Dit komt voornamelijk door het lichte kleurgebruik in combinatie met het pastelkleurige groene meubel en alle moderne details. Bekijk bijvoorbeeld de mat witte Ben Lavion kranen die perfect passen bij de mat witte waskommen. Het rechthoekige design van de waskommen geeft de badkamer een moderne twist. Ook de strakke radiator en rechthoekige spiegel zijn prachtige toevoegingen aan deze ruimte.


 
 
Ben Sanitair was
Ben Sanitair douche
Ben Sanitair Scandinavisch
 

De badkamer is daarnaast voorzien van diverse, strakke elementen. Het bad is bijvoorbeeld strak in de vloer verwerkt, waardoor het in deze Scandinavische badkamer als luxe blikvanger dient. En zie je op het hoekje de uittrekbare handdouche? Ook deze is te vinden in de Ben Lavion serie.

De witte wand is aangekleed met Hexagon tegels in typische Scandinavische kleuren. Hexagon tegels zijn zeshoekige tegels die zorgen voor een speels en levendig effect in de betreffende ruimte. Een klein element, wat deze badkamer helemaal afmaakt!

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.