Luxurious badkamer

 

De Luxurious badkamer van Ben Sanitair straalt luxe en exclusiviteit uit. Deze stijl badkamer is niet voor iedereen weggelegd, maar laat wel zien dat je gouden details erg mooi in de badkamer kan verwerken. Deze gouden details geven de Luxurious badkamer een zeer stijlvolle en elegante uitstraling. Wil je meer te weten komen over de stijl van deze exclusieve badkamer? Lees dan snel verder.

 

 
 

Gouden details als basis

De gouden details in deze Luxurious badkamer vormen de basis van het gehele design. Deze gouden elementen contrasteren uitstekend met de donkere en lichte elementen in deze badkamer en vormen hierdoor een bijzonder geheel. Deze gouden elementen zijn onder andere terug te zien in de kranen en douchekoppen, maar vooral ook in de accessoires die de badkamer compleet maken. De gouden elementen worden gecombineerd met een bruinkleurig marmeren wastafelblad. Dit geeft meteen het luxe gevoel dat deze badkamer kenmerkt. Daarnaast is er gekozen voor een keramisch parket dat niet alleen onderhoudsvriendelijk is, maar ook warmte uitstraalt.


 
 
Luxurious detail
Ben Sanitair Lux detail
Ben Sanitair Lux detail
 

Tot slot is de Luxurious badkamer voorzien van alle benodigde gemakken die je maar wenst. Het ruime, vrijstaande ligbad en de grote inloopdouche met regendouche zorgen voor een uitstekend comfort. Evenals het brede wastafelblad met de enorm grote spiegel waardoor je met gemak met meerdere personen tegelijkertijd gebruik kan maken van de badkamer.

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.