City classic badkamer

 

De City Classic badkamer van Ben Sanitair kenmerkt zich door het contrast van witte en zwarte elementen. Door klassieke witte elementen te combineren met strakke zwarte details, wordt er een stoere draai aan deze moderne badkamer gegeven. Dit maakt van deze badkamer een stijlvol en uniek geheel. Wil je meer te weten komen over de stijl van deze badkamer? Lees dan snel verder.

 

City classic badkamer

 
 

Stoere elementen als basis

De stoere zwarte elementen in deze City Classic badkamer vormen de basis van deze badkamerstijl. Zo is er gekozen voor een robuust zwart badmeubel dat als ware blikvanger dient. Daarnaast zie je meer zwarte details terug, zoals de zwarte Ben Lavion kranen, zwarte verlichting en een zwarte rand om de ronde spiegel.

De donkere elementen in deze badkamer contrasteren mooi met de klassieke witte elementen. Zo combineert het witte, vrijstaande bad goed met de zwarte badkraan. Evenals dat de witte wanden stijlvol afsteken tegen de donkere vloer. Door gebruik te maken van zowel lichte als donkere elementen wordt er een stoere, moderne badkamer gecreëerd die ruimtelijk oogt.

 
 
Klassiek badkamermeubel
Ben Sanitair douche
Ben Sanitair spiegel
 

Tot slot is deze moderne badkamer voorzien van de nieuwste trends op het gebied van sanitair. Ronde spiegels zijn namelijk uitermate populair en ook de regendouche mag in de hedendaagse douche niet meer ontbreken. Evenals de vrijstaande badkuip die optimaal comfort biedt na een zware, koude dag.

 

In de spotlight

In onze uitgebreide en trendsettende collectie vind je diverse series die het bekijken waard zijn. Echte eyecatchers die het verdienen om even in de spotlight te staan. En die uiteraard voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van je badkamer.