Giova Greeploos

Het Giova programma is er in een uitvoering met handgreep en een greeploze uitvoering. Beide Giova series passen perfect in de moderne badkamer van nu. 

Doordat de lades voor de corpus vallen lopen de horizontale lijnen van het greeploos design over de gehele breedte. De lades zijn voorzien van soft-closing, waardoor de lades altijd zachtes sluiten. 

Met de vele mogelijkheden in maten, kleuren en wastafels die de Giova Greeploos serie biedt, past het Giova in vrijwel elke badkamer. 

Het Giova Greeploos badmeubel is verkrijgbaar in drie maten:

80 x 51 x 60

100 x 51 x 60

120 x 51 x 60

Elk meubel is te combineren met diverse wastafels. Kies onder andere uit een wastafel in fris wit mineraal, of geef het meubel een robuuste uitstraling met de wastafel in beton. 

 


Kleuren

De serie Giova Greeploos is in de maat 80 verkrijgbaar in glans wit en in de maten 100 en 120 in de kleuren sukupira eiken, grigio en glans wit. Er is dus altijd wel een Giova meubel dat past bij de kleuren van jouw badkamer. 

Tip! Combineer de onderkast met de Giova midikast voor nog meer opbergruimte in de badkamer. Deze kast van 102cm hoog past perfect bij het badmeubel en is eveneens verkrijgbaar in sukurpira eiken, grigio en glans wit.

Ga eens langs bij een van onze dealers en aanschouw het Giova in de winkel.