Ben Scale Wastafel 63x42x15 cm Arduin

Deze composieten waskom kom heeft een luxueuze uitstraling, is stootbestendig en zeer hygiënisch.

  • Karakteristiek design
  • Passend bij vele interieurstijlen
  • Arduin
Adviesprijs
€ 299
Waar te koop

Omschrijving

De Ben Scale wastafel is een karakteristieke kom met een ovalen vormgeving. De wastafel is uitgevoerd in de kleur arduin, wat het een stoere uitstraling geeft. Dit stijlvolle product heeft een afmeting van 63x42x15 cm. Naast de karakteristieke en stijlvolle uitstraling beschikt de wastafel ook over vele andere voordelen. Aangezien de waskom gemaakt is van composiet is het stootbestendig. Hierdoor geniet je jarenlang van dit product. Ook is composiet zeer hygiënisch, doordat het materiaal geen vocht of schadelijke stoffen doorlaat. Kortom, niet alleen een stijlvolle, maar ook een slimme keuze!

Voordelen

Karakteristiek design
De Ben Scale wastafel heeft een karakteristiek design dankzij de ronde vormgeving, het materiaal en de donkere kleur. Combineer de waskom met een mooie inbouwkraan.

Passend bij vele interieurstijlen
De Ben Scale wastafel heeft een natuurlijke uitstraling die goed te combineren is met vrijwel iedere badmeubel, zoals een houtlook of betonlook badmeubel.

Composiet: hard materiaal
Dankzij het composieten materiaal van de Ben Scale wastafel is deze stootbestendig. Dit betekent dan ook dat deze wastafel jarenlang mee zal gaan.

Belangrijkste kenmerken

  • Kleur: arduin
  • Afmeting: 63 x 42 x 15 cm
  • Materiaal: composiet
  • Vorm: ovaal

Eigenschappen

Specificaties
Aantal kraangaten (A)0
Aantal gebruiksplaatsen1
Design
Commerciële kleurnaamArduin
VormOvaal
KleurZwart
Maten en gewicht
Afmeting63x42x15 cm
Breedte63.00 cm
Diepte420 mm
Eigenschappen
MateriaalComposiet