Ben Cabano Jashaak Chroom

Ben Cabano accessoires zorgen voor extra comfort en een moderne finishing touch in de badkamer.

  • Vierkant, modern design
  • Handige wandmontage met blinde bevestiging
  • Kwalitatief hoogwaardig materiaal
Adviesprijs
€ 55
Waar te koop

Omschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle handdoekhaak, dan is de chromen Ben Cabano handdoekhaak een perfecte keuze. Deze handdoekhaak heeft een chromen en vierkant design, waardoor het goed past in de strak afgewerkte badkamers. De handdoekhaak is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, waardoor je er gemakkelijk zware producten aan hangt. Dankzij het kwalitatief hoogwaardige materiaal, het strakke design en de tijdloze, chromen kleur geniet jij er niet alleen nu, maar ook over vele jaren nog van. De handdoekhaak is eenvoudig te bevestigen aan de muur met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal.

Voordelen

Perfect bij de moderne interieurstijl
De Ben Cabano handdoekhaak past perfect bij de moderne interieurstijl dankzij zijn strakke, vierkante design en de chromen kleur. Niet alleen in de moderne badkamerstijl, maar ook bij de andere stijlen komt dit product goed tot zijn recht.

Wandmontage met blinde bevestiging
De handdoekhaak is eenvoudig, op de door jouw gewenste plek, aan de muur of wand te monteren. Hierdoor heb je altijd een handdoek bij de hand naast bijvoorbeeld jouw wastafel of fontein. De handdoekhaak wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en is voorzien van een blinde bevestiging, waardoor schroefjes niet zichtbaar zijn.

Prachtig te combineren met de andere accessoires van Ben Cabano
Combineer de Ben Cabano handdoekhaak met de andere accessoires uit het assortiment van de serie Ben Cabano en creëer een mooie eenheid in de ruimte. Combineer het bijvoorbeeld met de closetborstelgarnituur, handdoek- en zeephouder uit deze serie.

Belangrijkste eigenschappen

  • Kleur: chroom
  • Vorm: vierkant
  • Wandmontage
  • Materiaal: metaal
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Eigenschappen

Specificaties
Aantal haken1
Design
Commerciële kleurnaamChroom
KleurChroom
Eigenschappen